Barbecue

Saturday 15 June 2024 om 19:29

Het was niet makkelijk om een datum te vinden voor onze jaarlijkse barbecue aangezien het Pannehof druk bezet is dezer dagen met het EK en Pannestraat Kermis, alsook door ook enkele weekends dat de organisatie niet kon. Uiteindelijk is beslist de barbecue te laten doorgaan op vrijdag 12 juli. Dat is meteen de eerste avond van Pannehof kermis, wat wil zeggen dat we geen gebruik kunnen maken van de tent bij Kenny. Daarom is gekozen om het eten in de aanpalende tuin bij mijzelf, Vincent, te laten doorgaan, om daarna samen naar de optredens op Pannestraat Kermis te gaan op de wei voor het Pannehof.

Doordat we niet voldoende zitplaatsen zullen hebben om iedereen te laten zitten, gaan we een ander concept houden, iets waarbij je makkelijker zonder te zitten aan een tafel en zonder mes&vork kan eten. Zodra we dit verder uitgewerkt hebben delen we deze info, alsook de prijzen!

Geef bij je inschrijving ook aan of je graag een zitplaats hebt, dan weten we hoeveel stoelen we moeten voorzien. Inschrijven kan vanaf nu tot en met vrijdag 5 juli via de pagina inschrijvingen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).