Genk-Standard

Sunday 17 October 2010 om 21:14

Er staat nog één 0 in het volledige klassement, de 0 van 0 nederlagen van KRC Genk!! Ook na de wedstrijd tegen Standard blijft dat zo, Genk won met 4-2!

Na amper 19 seconden was het al raak via Ogunjimi, wat een start! Ongetwijfeld de snelste goal in 1e klasse dit seizoen. Genk bleef verder drukken en al gauw viel de 2-0, binnengekopt door Carlos. Standard kwam terug tot 2-1, maar toen Bolat zijn frustraties niet meer de baas kon, mocht hij gaan douchen. Nog voor de rust leek Genk de match te beslissen, 3-1 via Vossen! Wat een spectakelvolle 1e helft!

Na de rust viel het tempo echter helemaal terug, Genk kwam er niet meer uit, en het balbezit was vooral voor Standard. Al snel werd het 3-2, maar gelukkig kon Standard dat balbezit niet omzetten in kansen. Zo bleef het wel spannend tot het einde, pas in de slotseconde viel de beslissing via Tözser. 4-2 eindstand, Genk blijft met grote voorsprong op kop!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).

Video