Aanpassing website

Friday 14 June 2024 om 11:30

We merkten op het einde van het seizoen dat er een beetje misbruik gemaakt werd van onze supportersclub. Voor de wedstrijd van Union kregen we NA HET AFSLUITEN van de inschrijvingen maar liefst 16 uitschrijvingen!! Dit had niet alleen financieel een serieuze impact (we hadden een grotere en duurdere bus besteld dan uiteindelijk nodig bleek), maar bezorgde ons ook nog hopen werk om al die tickets weer kwijt te raken. Dit moet absoluut stoppen. Uitschrijven na de deadline mag niet meer zo makkelijk toegelaten worden dan nu het geval was. Daarom gaan we mensen die dit doen strafpunten voor hun coŽfficiŽnt aanrekenen. Hiermee hopen we een halt te brengen aan de willekeur van in- en uitschrijvingen waarbij onze club vaak gebruikt wordt als men op meerdere paarden wil wedden en zich bij meerdere clubs inschrijft om meer kans op tickets te krijgen. We zijn nu eenmaal met zeer ruime voorsprong de allergoedkoopste supportersclub van Genk, maar dat heeft als nadeel dat we daardoor van overal mensen aantrekken, ook zij met minder goede bedoelingen.

Ondertussen is er al een aanpassing aan de site gebeurd waardoor je voortaan zal zien op de pagina van inschrijvingen wie zich terug uitgeschreven heeft, met daarin een onderscheid wie dit gedaan heeft vůůr en nŠ de deadline. Hierdoor krijgen we een overzicht wie zich vaak uitschrijft, en vooral wie dit te laat doet. De site gaat nog aangepast worden zodat er ook automatisch strafpunten afgaan van je coŽfficiŽnt. We weten dat er altijd iets tussen kan komen maar we gaan hier geen onderscheid in maken, vast leden, losse leden, niet-leden.... allemaal gelijk voor de wet. Het zijn toch vooral niet-leden die misbruik maakten van ons systeem, en dus ook mensen met een lage coŽfficiŽnt, voor hen zullen die strafpunten dan ook het meest voelbaar zijn. We bekijken nog hoeveel strafpunten per te late uitschrijven we gaan gebruiken. Verder blijft natuurlijk ook de regel, uitschrijven na deadline en uw ticket geraakt niet meer verder verkocht = ticket betalen.
Ook zullen we mensen die regelmatig uitschrijven na de deadline gaan weren uit onze club.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).