Info lidgelden en inschrijvingen OHL - Genk

Saturday 27 July 2024 om 19:57

Update :
Helaas heeft Leuven enkele weken geleden beslist het uitvak te verkleinen om zo meer eigen supporters toe te laten. Veel te kleine uitvakken, het lijkt een toenemend fenomeen te worden, een zeer jammere zaak.
We moeten dan ook een aantal mensen ontgoochelen, we hebben geen extra tickets meer gekregen en die wat te laag gerangschikt staan op basis van hun coëfficiënt kunnen dus niet mee.
We kunnen jullie alleen maar aanmoedigen om mee te gaan op verplaatsingen waar wel genoeg tickets voor zijn. Dat levert jullie persoonlijk punten op, en ook onze club de Racing Devils krijgen daardoor meer tickets bij matchen met een tekort.

-------------

Morgen start het nieuwe seizoen voor KRC Genk, op de eerste verplaatsing is het nog een weekje langer wachten, op zaterdag 3 augustus spelen we om 18u15 in Leuven. Onze bus vertrekt om 16u. Leuven heeft zijn uitvak aanzienlijk verkleind tot met ruime voorsprong het kleinste uitvak van alle clubs in 1A. We krijgen nog slechts 520 tickets, waarvan de Racing Devils er 29 krijgen. Als niet alle clubs al hun tickets afnemen kunnen we er mogelijk nog een paar extra krijgen maar die kans lijkt bijzonder klein. Meer nog, OHL laat ook nog maar 11 bussen toe! Het minste bussen in 1A was tot nu tot 16 bussen, geen idee wat OHL bezield maar makkelijk maken ze het ons niet. Dit wil dus zeggen dat we verplicht worden samen te werken met andere clubs. We gaan hiervoor nog een oplossing zoeken. Tickets kosten 18€ boven de 18 jaar, en 6€ er onder.

LET OP : inschrijvingen sluiten uur eerder af dan eerder gecommuniceerd aangezien het zodadelijk OSV vergadering is en we tegen dan moeten weten hoeveel inschrijvingen er zijn.

Wie mee wil kan hiervoor inschrijven tot maandag 29 juli om 18u, wie op dat moment in de top 29 staat van de inschrijvingslijst gerangschikt op iedereen zijn coëfficiënt, kan al zeker mee. We weten pas dinsdag of woensdag of we nog extra tickets krijgen. Ook uitschrijven is tot die datum geen enkel probleem. Nieuw dit seizoen is dat we gaan bijhouden wie na de deadline nog uitschrijft, want dit was echt een plaag aan het worden vorig seizoen met tot meer dan 15 uitschrijvingen na de deadline, wat ons zeer veel extra werk oplevert. Voorlopig wordt gewoon bijgehouden wie zich uitschrijft voor en na de deadline, dat is voor iedereen zichtbaar op de pagina van inschrijvingen, maar bedoeling is om strafpunten aan de coëfficiënt toe te kennen voor wie vaker na de deadline uitschrijft. Uiteraard blijft ook gelden : geraken we jouw ticket niet meer kwijt, dan dien je dit te betalen. Mensen die niet ingaan op de mails om dit te betalen worden doorgegeven in de OSV groep waardoor ook andere clubs niet meer snel geneigd zullen zijn deze mensen nog mee te nemen. Gelukkig houdt de grote meerderheid zich netjes aan de regels ;-)

Dan het goede nieuws : ondanks dat we een prijsstijging van 8% op de bussen verwachten, en we vorige seizoen maar net break-even draaiden, gaan we proberen de prijzen voorlopig niet te laten stijgen. Moesten we merken dat het echt onhoudbaar blijkt met de huidige prijzen zullen we ze alsnog moeten verhogen en dit tijdig communiceren. Veel hangt natuurlijk ook weer af hoe goed Genk het doet! De lidgelden blijven alleszins hetzelfde : 25€ voor los lid te worden, dan krijg je 3€ korting per verplaatsing (12 ipv 15 euro) en hier en daar nog wat extra voordelen zoals 10 bonuspunten voor je coëfficiënt. Ga je regelmatig mee dan word je best vast lid en betaal je 180€ voor 20 verplaatsingen en krijg je 20 bonuspunten (bonuspunten stapelen zich niet op, deze gelden enkel in het huidig seizoen, dus was je vorig jaar lid dan vallen deze weg dit jaar). Ter vergelijking, we zijn zowat de enige club die een busabonnement aanbieden, bij de meeste clubs moet je gewoon 20€ per busrit betalen, ook al ga je ze allemaal mee, reken het verschil in prijs maar uit! We gaan de site kortelings aanpassen aan wie zijn lidgeld al betaald heeft. Lid worden kan door eenvoudig het lidgeld te storten op BE08 7360 2597 1513 met een duidelijke mededeling.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).