Anderlecht-Genk 1-1

Saturday 05 March 2011 om 03:21

Het scheelde niks of Genk was vanavond gaan winnen op Anderlecht, maar wederom in de blessuretijd (zoals onlangs tegen Cercle) wist Anderlecht te scoren. Maar dan gaan we toch binnen een paar weken gewoon winnen!

Genk speelde weer een erg sterke wedstrijd, heel knap hoe de verdediging zo weinig weggeeft. Jelle Vossen kon in de eerste helft de 0-1 binnenkoppen. Na de rust kreeg Anderlecht wel wat kansjes, maar de beste was nog voor Jelle Vossen die net niet genoeg bij de bal kon om de 0-2 te maken. Helaas viel dan alsnog de gelijkmaker in Blessuretijd, maar ook dit punt is een schitterend resultaat!